Mooij Wonen
Image default
Woning en Tuin

Verkopen van een woning gaat steeds sneller in 2022

Het verkopen van een huis kan tegenwoordig op allerlei manieren. De beste manier is natuurlijk om de woning op een grote woonsite te zetten, maar tegenwoordig gaat alles heel snel. Het voorbereiden op de bezichtigingen en de foto’s kan veel stress met zich meebrengen. Daarnaast kan een verkoopproces langdurig zijn en tegen de tijd dat de biedingen binnen komen, kan de woning markt zijn ingestort. Zaak dus om er snel bij te zijn. Timing is alles in de handel!

Huis verkopen aan bedrijven of beleggers steeds populairder

Het verkopen via een opkoper of aan goede beleggers is een serieuze optie geworden voor vele huis eigenaren. De verkoop van uw huis verloopt vlot en er zijn geen onzekerheden, want de binnenkomende biedingen zijn altijd zonder voorbehoud van financiering. Daarbij opgeteld dat er maar 1 of 2 bezichtigingen hoeven te worden georganiseerd. Het mooiste is dat u de inboedel gewoon kunt laten staan. Vastgoed experts kijken minder naar de netheid van de staat en kijken door alle rommel in de woning heen. Hier hoeft u bij particuliere kopers niet op te rekenen, die willen namelijk een kant en klare woning waar ze direct in kunnen.

De oplossing is altijd de middenweg en Sons Real Estate biedt dit

U kunt natuurlijk uw woning direct aan een woning opkoper verkopen. In feiten is Sons Real Estate een opkoper. Echter wordt er een unieke formule aangehouden die andere opkopers niet aanbieden. Sons Real Estate biedt namelijk versnelde bemiddeling aan beleggers en de hoogste bieder koopt uw woning. Echter zien wij toch dat veel woning eigenaren ook die paar dagen als grote onzekerheid zien. Dus is Sons Real Estate actief als opkoper, maar door het actieve beheer van onze beleggers durven wij nu eenmaal meer op uw huis te bieden dan alle andere opkopers.

Tijd voor verandering! Meldt uw huis aan voor een vrijblijvend bod door de beste vastgoed bemiddelaar op gebied van verkoop aan zowel de particuliere als zakelijke markt

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/