Mooij Wonen
Image default
Woningaanbod

Woning laten taxeren Hilversum

Een woning verkopen lijkt altijd veel makkelijker dan het is. Niet alleen moet de woning aantrekkelijk genoeg zijn voor potentiële kopers om te gaan kijken bij de woning, vervolgens moet de woning natuurlijk ook nog voor een bepaald bedrag verkocht worden. Daar komen een aantal vragen bij kijken. Voor welke prijs wilt u de woning verkopen en hoe weet u zeker dat dit een reëel bedrag is om te vragen voor uw woning? Allemaal vragen die gemakkelijk beantwoord kunnen worden door een makelaar. Wij voeren taxaties uit en kunnen aan de hand hiervan een verkoopplan voor uw woning maken. In deze blog vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor de hulp van een makelaar bij een taxatie?

Een professionele makelaar stelt bij de taxatie een rapport op waar u mee verder kunt. In dit rapport worden bijvoorbeeld de gemakken die een woning heeft beschreven, maar ook de omgeving waarin de woning staat. Tevens wordt er gekeken of de woning nadelen heeft waar mensen op zullen afknappen. Ook de grootte van de woning en het perceel worden natuurlijk meegenomen. Uiteindelijk komt er dan een bedrag uit wat de woning volgens de makelaar waard is.

Waar kan de makelaar nog meer bij helpen naast het taxeren van een woning?

Uiteraard doen wij bij Van der Helm makelaars meer dan alleen de taxatie van een woning. Het verkopen is nog een veel langer traject waar nog meer bij komt kijken. Hoe krijgt u voldoende kijkers bij de woning bijvoorbeeld?

Potentiële kopers zijn op zoek naar voor- en nadelen en wij weten precies hoe wij deze zo goed mogelijk kunnen uitlichten. Uiteraard kunnen wij ook helpen met de onderhandelingen van het verkopen van de woning. Al met al komt er bij het verkopen van een woning veel kijken. Uiteraard helpen wij u hier graag bij!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het laten taxeren van uw woning in Hilversum, of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

https://www.vanderhelm.nl/