Mooij Wonen
Image default
Vloeren

Waarom kiezen voor houtlook vloertegels?

Voordat je te weten krijgt waarom je zou moeten kiezen voor houtlook vloertegels, is het wel handig dat je weet wat houtlook vloertegels precies zijn. Houtlook vloertegels staan ook wel bekend als keramische tegels die geschikt zijn voor de vloer en waarbij er een houtlook in de textuur van de tegel is aangebracht. Houtlook vloertegels zijn niet alleen prachtig om te zien maar hebben ook nog eens tal van voordelen. Wij benoemen deze voordelen maar al te graag zodat we jou kunnen overtuigen om te kiezen voor deze vloertegels met houtlook. 

Een goed alternatief voor een houten vloer

Een goed alternatief voor een echt houten vloer zijn keramische vloertegels in houtlook. Dit is een perfecte keuze voor wanneer je op zoek bent naar een vloer die eruit ziet als hout maar die de voordelen van tegels heeft. De uitstraling van een tegelvloer met keramische houtlook vloertegels is niet van natuurlijk hout te onderscheiden maar is wel kras- en vlekbestendig en daarnaast ook onderhoudsarm. Keramische vloertegels hoeven bijvoorbeeld niet jaarlijks behandeld te worden, zoals bij een houten vloer wel het geval is. 

Maak de combinatie met vloerverwarming

Een ander belangrijk voordeel is dat houtlook vloertegels uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. De eigenschappen van keramiek maken dat deze vloertegels het meest geschikte materiaal zijn om vloerverwarming op toe te passen. De keramische houtlook vloertegels geleiden de warmte namelijk erg goed en houden dit ook lang vast. Je huis wordt hierdoor geleidelijk warm en de warmte heeft ook geen invloed op de kwaliteit van de vloer. De tegels trekken namelijk niet krom en kunnen ook niet krimpen. 

Een houtlook vloer in alle ruimtes

Vloertegels met een houtlook bieden daarnaast zeer veel mogelijkheden op het gebied van toepassing. De toepassingen variëren van natte ruimtes zoals de badkamer en keuken tot aan de woonkamer en zelfs het terras. Hierdoor kan je overal in en zelfs buiten het huis een natuurlijke en warme uitstraling creëren.De tegels zijn namelijk ook antislip en vorstbestendig. Je kan dus alle kanten op met houtlook vloertegels! 

Vloertegels met houtlook vind je bij Regge Tegels & Vloeren 

Hebben bovenstaande voordelen je overtuigd om te kiezen voor houtlook vloertegels? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Regge Tegels & Vloeren, waar je je ook meteen kan laten adviseren door de verkopers. Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit diverse soorten houtlook tegelvloeren die weer in verschillende looks, kleuren en afmetingen verkrijgbaar zijn. Op deze manier bieden wij voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen wij jou dankzij ons totaalconcept helemaal ontzorgen, van het leveren en laten leggen tot het afwerken ervan. Wij werken namelijk samen met vakkundige tegelzetters. 

https://www.regge-tegels.nl/vloertegels/houtlook-vloertegels/