Mooij Wonen
Image default
Meubels

Ontdek vintage design meubilair bij De Machinekamer

Ben je een liefhebber van vintage design meubilair? Dan ben je bij De Machinekamer aan het juiste adres. Onze showrooms en webshop bieden een uitgebreide collectie van iconische meubelstukken van gerenommeerde merken en ontwerpers zoals Eames, HAY, Herman Miller, Vitra, Gispen, Fritz Hansen, en nog veel meer. In deze blog nemen we je mee op een reis door de wereld van vintage design, waar vakmanschap, tijdloze schoonheid en functionaliteit samenkomen.

Een reis door de tijd

Stel je voor dat je een reis door de tijd kunt maken en de geschiedenis van design opnieuw kunt beleven. Dat is precies wat je kunt doen bij De Machinekamer. In onze collectie vind je vintage meubelstukken die dateren van de jaren ’30 tot de jaren ’80 en elk van deze stukken draagt een uniek stukje geschiedenis met zich mee. Van de elegantie van art deco tot het strakke modernisme van de midden 20e eeuw, je vindt het allemaal hier.

Vintage Eames meubilair

In onze showrooms en webshop vind je regelmatig een prachtige selectie van Eames stoelen en meubels. Het echtpaar Charles en Ray Eames staat bekend om hun baanbrekende ontwerpen die zowel esthetisch als ergonomisch perfect zijn. De iconische Eames Lounge Chair, met zijn luxueuze lederen bekleding en gebogen houten schelp, is een tijdloos meesterwerk dat in elke moderne inrichting past. Deze klassieker komtregematig terug in onze wisselende collectie vintage design meubels.

Gispen: Nederlands design

Als je liefhebber bent van Nederlands design, dan is Gispen een merk dat je niet mag missen. In onze vintage collectie vind je regelmatig Gispen stoelen en fauteuils. Het Nederlandse merk staat bekend om zijn eenvoudige, functionele ontwerpen en hoogwaardige materialen.

Online en in de showooms

Bij De Machinekamer begrijpen we dat het zien en voelen van vintage meubels een essentieel onderdeel is van het beslissingsproces. Daarom nodigen we je uit om onze showrooms te bezoeken in Zaandam en Utrecht, waar je onze collectie in levenden lijve kunt ervaren. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte vintage design meubelstuk voor jouw interieur.

Afhalen en advies

Bij De Machinekamer moedigen we klanten aan om meubelstukken eerst te komen bekijken voordat ze worden aangeschaft. We begrijpen dat vintage design meubels een investering zijn, en we willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Je kunt ervoor kiezen om je meubelstuk af te halen in een van onze showrooms of magazijnlocaties.

Kortom, bij De Machinekamer vind je een uitgebreide collectie vintage design meubels met een rijke geschiedenis en tijdloze esthetiek. Of je nu een fervent liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om je interieur te verfraaien, wij hebben iets speciaals voor jou. Kom langs in onze showrooms of bezoek onze website om je eigen reis door de tijd te beginnen en de perfecte vintage schat te ontdekken.

https://www.demachinekamer.nl/