Mooij Wonen
Image default
Meubels

Massief houten tafel van Sav & Økse

Op zoek naar een design eettafel van massief hout? En ben je gek op Scandinavisch design? Zoek dan niet verder! De collectie van meuelmerk Sav & Økse bestaat uit diverse modellen massief houten tafels, gemaakt van massief beuken, eiken of walnoot hout. Zo is er altijd wel een tafel in onze collectie beschikbaar die bij jouw woonwensen en interieur past. De Scandinavische ontwerpen voelen zich thuis in diverse woonstijlen, van minimalistisch tot stoer. Onze eettafels zijn er in diverse modellen, vormen en afmetingen. Recht (zoals de Rikke tafel), rond of ovaal, uitschuifbaar of niet en ook is er de optie om de tafel een Fenix toplaag te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook is maatwerk mogelijk (denk aan een extra lange tafel, of een tafel van een paar cm hoger of lager dan de standaard maat).

Specialist in houten tafels

Sav & Økse is al zo’n 15 jaar dé specialist in massief houten eettafels met Scandinavisch ontwerp. De meubelcollectie begon ooit met enkel tafels en ontstond vanuit de vraag naar mooie en betaalbare tafels van massief hout. Waarom zou ik per se kiezen voor massief hout, horen we je denken? Een tafel van massief hout bestaat volledig uit hout en is hierdoor sterk en dus van degelijke kwaliteit. Over kwaliteit gesproken, dat zit wel goed. Onze tafels en andere meubels worden gemaakt door vakmannen in Europa. 

De Sav & Økse collectie

Na de houten tafelcollectie is het assortiment van Sav & Økse uitgebreid met eettafelbankjes, salontafels, bureaus, diverse kasten, stoelen en sinds kort ook banken. Hout staat vaak aan de basis van een nieuw ontwerp. Het verbaast vast niet dat Sav & Økse Deens is voor ‘zaag en bijl’. 

Onze meubels zijn ontworpen vanuit een praktisch en nuchter oogpunt. Eens met eigen ogen bekijken? Ga naar de website of kom eens langs in één van onze showrooms, in Zaandam of Utrecht. Onze verkoopmedewerkers geven je graag advies en beantwoorden al je vragen.

https://www.sav-okse.nl/