Mooij Wonen
Image default
Onderhoud

Duurzaam investeren in uw huidige vloer.

Waarom heb ik vloerafdichting nodig?

Vloerafdichting en vloerafdichting is de allerbeste manier om voor uw houten, betonnen, stenen of marmeren vloeren te zorgen. Dit soort vloeren is een investering en zorgt ervoor dat uw investering zo gaaf en mooi mogelijk blijft. Hoewel hout, beton, steen en marmer allemaal duurzaam zijn, kunnen ze na verloop van tijd bekrast, dof, versleten of zelfs beschadigd raken. Maak het opnieuw afdichten van vloeren een onderdeel van uw vloeronderhoud.

Elke vloer zal uiteindelijk bekrast of beschadigd raken. Zelfs als de krassen niet meteen opvallen, kunnen kleine krasjes en slijtage ervoor zorgen dat delen van uw vloer die veel worden gebruikt er erg saai en mat uitzien, waardoor de glans van dit soort vloeren wordt verpest.

Hoe te werk te gaan met oude kitranden?

Op basis van onze professionele ervaring bevestigen wij – AreYouKittingMe- dat het aanbrengen van een nieuwe laag kit op uw oude vloer de oude kit niet zal doen verdwijnen. Dit betekent dat als u uw oude vloer opnieuw wilt verzegelen. Dan moet je eerst de oude kit verwijderen en het is het beste als je ervoor zorgt dat je vloer “klaar” is voor het opnieuw afdichten. De slijp- en polijstservice verwijdert uw oude vuile en krassende verzegeling en is klaar voor herverzegeling. Als u eenmaal klaar bent met de herafdichtingsprocedure, zal uw vloer mooi en fris zijn en, belangrijker nog, er zullen geen sporen zijn van uw oude afdichting.

De kitranden vakkundig verwijderen.

Wanneer uw kitvoegen na ongeveer 5 jaar slijtage, schade of schimmelvorming vertonen, is het tijd om de professionals in te schakelen. Met 35 jaar ervaring en expertise onder hun riem verwijderen onze professionele breeuwers gemakkelijk versleten kit met een minimum aan gedoe, zodat u opnieuw kunt beginnen. Laat ons u helpen die vervelende kitklussen te klaren.

Woont u in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht of Noord-Brabant dan kunt u het beste kitbedrijf AreYouKittingMe inschakelen. Voor Amsterdam en omstreken doet u dit bij kitbedrijf Amsterdam

 

https://kitbedrijf-amsterdam.nl