Mooij Wonen
Image default
Slaapkamer

De mooiste dekbedovertrekken van dit seizoen

Een betere nachtrust onder een dekbedovertrek van het seizoen

De slaapkamer is de plek waar je tot rust kunt komen. Een goed matras, kussen en bijbehorende matrasbodem zorgen voor heerlijk slaapplezier. Daarnaast is er nog iets wat zorgt dat je heerlijk uitgerust wakker wordt. Namelijk: een prachtig dekbedovertrek. Kies een dekbedovertrek bij het seizoen uit! Zo heb je nog langer plezier van die mooie zomer, als je een dekbedovertrek met koele kleuren uitkiest. Denk bijvoorbeeld aan blauw, wit, roze en paars. Kies uit één van de mooie dekbedovertrekken en style je slaapkamer zo! Zo heb je nog meer zin om ’s avonds heerlijk uit te rusten in je bed en lekker te gaan slapen.

Naast de kleuren van het seizoen, is er ook een veelheid aan patronen en prints. Wil je graag een romantische sfeer aan je slaapkamer toevoegen? Bekijk dan de mooie dekbedden met bloemen, bloesem en sfeervolle patronen in ons assortiment. Liever een klassieke touch? Er zijn mooie dekbedovertrekken met effen kleuren, maar ook met stoere patronen. Denk eens aan een mooi dekbedovertrek met een gebreid patroon erop.

Een seizoen wat zich leent om te spelen met warme kleuren is de herfst. Oranje, rood, geel en groen brengen licht en sfeer in je slaapruimte. Ook de dessins zijn hierop aangepast. Verschillende bloemen en dieren zijn in het herfstseizoen vastgelegd op een heerlijk dekbedovertrek.

In de winter staan vaak rustige dekbedovertrekken prachtig. Denk aan effen, donkere kleuren zoals antraciet, donkerblauw en taupe. Of een dekbed met een natuurafbeelding van de winter erop. Kleed je slaapkamer extra warm aan met een schapenvachtje op de grond.

De lente laat alles tot bloei komen. Een dekbedovertrek met zachte pastelkleuren brengt je slaapkamer weer tot leven. Helemaal prachtig met ontluikende bloesem op je dekbedovertrek! Welke dekbedovertrek kies jij voor komend seizoen?