Mooij Wonen
Image default
Slaapkamer

Dit exclusieve bed wíl je hebben

Een goede nachtrust is essentieel om overdag te kunnen presteren. Een fijn bed bevordert je slaap. Ik heb onlangs dit geweldige bed ontdekt. Het liefst kom ik er niet meer uit. Deze blog is dus ook geschreven vanuit bed, dat begrijp je. Nu ben je vast benieuwd om welk bed het gaat, dat leg ik uit in deze blog.

Luxe uitstraling

Het bed waar ik het over heb, is van Nilson Beds. Het merk Nilson is van Nederlandse bodem. De bedden zijn ontworpen door verschillende Nederlandse designers zoals: Wolterinck, Ruud van Oosterhout en Roelfien Vos. Alle bedden hebben een andere uitstraling. De één stoer met leer, de ander vrouwelijk met cirkels en messing. Zo is er óók voor jou een bed dat qua look bij je past.

Uitstekend comfort

De exclusieve bedden van Nilson, zijn niet alleen qua uitstraling luxe. Ook de gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. De bedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Slapen op natuurlijke materialen heeft veel voordelen. Het is gezond voor je lichaam en duurzaam voor het milieu. De bodem is gemaakt van massief hout, dat zorgt voor een stevige basis. Massief hout heeft een lange levensduur. De thermisch geharde veren hebben een soepele schouderzone. Dat samen met de stabiele basis, zorgt voor ultiem comfort voor je lichaam. 

Natuurlijke materialen

De volgende stap is het afdekken van de veren. Dat doen ze bij Nilson wederom alleen met natuurlijke materialen: zuivere wol, katoen en paardenhaar. Deze materialen zijn goede vocht- en klimaatregelaars. Deze materialen zijn comfortabel en gaan jaren mee, dat draagt bij aan een beter milieu.