Mooij Wonen
Image default
Aanbiedingen

Zo laat je jouw prachtige krullen de hele dag stralen!

Krullend haar is prachtig, maar soms kan het lastig zijn om je krullen de hele dag mooi te laten zitten. Niets is zo frustrerend als na een paar uur merken dat je mooie krullen zijn uitgezakt of pluizig zijn geworden. Gelukkig zijn er tips en trucs om jouw krullen de hele dag te laten stralen. In deze blogpost geef ik jou handige tips om ervoor te zorgen dat jouw krullen er urenlang fantastisch uit blijven zien.

 

Begin met een goede voorbereiding

Een van de belangrijkste stappen om je krullen mooi te laten zitten, is door te beginnen met een goede haarverzorging. Gebruik producten die speciaal ontworpen zijn voor krullend haar en hydrateer je haar regelmatig om pluizen te voorkomen. Gebruik een sulfaatvrije shampoo en een conditioner die je haar intensief voedt. 

 

Gebruik de juiste stylingproducten

Het juiste stylingproduct kan een wereld van verschil maken voor jouw krullen. Gebruik een mousse of een gel van Salontopper.nl om de krullen te definiëren en de vorm vast te houden. Vermijd zware producten, zoals oliën of crèmes, die je krullen kunnen verzwaren en ze slap maken. Breng het product aan op vochtig haar en scrunch het in je haar. Laat je haar vervolgens aan de lucht drogen of gebruik een diffuser op een lage temperatuur.

 

Probeer een satijnen kussenhoes

Wist je dat de textuur van je kussenhoes invloed kan hebben op je krullen? Katoenen kussenslopen kunnen namelijk jouw krullen uitdrogen en ervoor zorgen dat ze sneller pluizen. Probeer daarom eens een satijnen kussenhoes. Satijn is glad en zacht en voorkomt dat je haar gaat klitten. Het zorgt ook voor minder wrijving dan een katoenen kussenhoes, waardoor je krullen minder snel uit model raken.

 

Vermijd aanraken en borstelen

Krullen hebben de neiging om uit te zakken wanneer je er te veel aan zit. Probeer daarom eens om je haar niet meer aan te raken of te borstelen als het droog is. Dit geeft je krullen de kans om in een natuurlijke vorm te vallen en er prachtig uit te zien. Wil je toch graag iets aanpassen aan je kapsel, gebruik dan je vingers en niet een borstel of kam.

 

https://www.salontopper.nl