Mooij Wonen
Image default
Woning kopen

Vakantiewoning aan skipiste van Porte du Soleil

Er wordt momenteel hard gewerkt aan luxe vakantiewoningen in het prachtige Morgins. Direct gelegen aan de skilift van skigebied Porte du Soleil en omgeven door imposante bergwanden is dit de perfecte locatie voor uw vakanties.

Bekijk ook: Investeren in buitenlands vastgoed

Het project bestaat uit 3 gebouwen met een Alpine-Chaletachtige uitstraling. Onlangs is gestart met de verkoop van de 33 hotelappartementen, waarbij u en uw gasten van alle gemakken zijn voorzien. Denk aan hotelfaciliteiten als een receptie, terras en zwembad, apres ski bar en bergruimten voor ski-spullen en fietsen.

vakantiewoning porte du soleil

Vakantiewoning met hotelconcept

FIRST. is specialist in de ontwikkeling van totaalconcepten, waarbij u niet alleen investeert in een persoonlijke vakantiewoning, maar tevens profiteert van rendement middels verhuur. Hotelfaciliteiten zijn daarom inbegrepen, zodat ook het zakelijke deel helemaal is geregeld.

Bekijk ook: Investeren in Zwitsers vastgoed

Omdat het hier om de verkoop van een totaalconcept gaat, is ook de inrichting en het meubulair inclusief. Wilt u hier meer over weten of een brochure ontvangen? Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend de offerte aan van deze buitengewone investeringskans in het Zwitserse Morings!

Ski Arena Porte du Soleil

Al jaren is ski arena Porte du Soleil met 580 kilometer aan pistes één van de grootste ter wereld. U kunt hier terecht voor complete dagtochten of juiste comfortabele brede pistes.

Aan de skiliften en voorzieningen wordt in de komende 10 jaar hard gewerkt met investeringen van zeker 100 miljoen aan liften, infrastructuur en voorzieningen. Het is daarom nu en zeker ook in de toekomst een interessante vakantiebestemming.

Wanneer u hier op wintersport bent kunt u dagtochten maken naar verschillende charmante dorpjes in de buurt. Denk aan bergdorpjes als, Champery (CH), Châtel (FR), Torgon (CH), Champoussin (CH) en Les Gets (FR).

Châtel nabij Morgins

Een leuk dorpje in de buurt van Morgins is het Châtel. Het ligt op slechts 4 minuten rijden of 10 minuten fietsen. Het is een traditioneel en authentiek dorp dat zowel in de winter als zomerperiode een absolute aanrader is. Het is een bruisend dorpje met activiteiten, evenementen, horeca en winkels.

 

https://firstandsecondhomes.com