Mooij Wonen
Image default
Woonkamer

Stel jouw unieke eiken tafel op maat samen bij Boomstam-tafels.com

Ben jij opzoek naar een unieke eikentafel die je zelf compleet kan samenstellen? Bij Boomstam-tafels hebben we precies wat je zoekt! Onze eiken eettafels zijn op maat te maken tot wel een lengte van 300 centimeter.

 

Hoe stel ik mijn eigen tafel samen?

Op onze website vind je een ruime collectie aan tafels met verschillende tafelpoten. Alle standaard tafels zijn via onze website te bestellen. Naast de standaard tafels kun je ook bij ons terecht voor maatwerk tafelbladen.

Jouw eigen tafel zelf samenstellen doe je als volgt:

  1. Kies de tafel die je wilt hebben.
  2. Maak een keuze uit de verschillende afmetingen.
  3. Kies de randafwerking.
  4. Laat jouw tafel behandelen in de kleur welke het beste bij jouw interieur past.
  5. Plaats jouw tafel in je winkelmandje en geniet over 5-6 weken van jouw gloednieuwe tafel.

Zit de juiste maat er niet tussen? Geen probleem, stuur jouw maat via de mail en wij sturen een offerte naar je terug. Het leuke bij ons is dat wij een vaste vierkante meter prijs hanteren dus je geen extra kosten betaald voor maatwerk.

Montage

Doordat iedereen voor een andere tafelpoot gaat leveren wij de tafel demontabel. Gelukkig zijn onze onderstellen gemakkelijk te monteren. Heb je gekozen voor tafelpoten op de kopse kant dan hoef je enkel te meten waar je ze wil hebben en kan je ze doormiddel van de handige bijgeleverde schroeven zonder voor te boren aan het blad vastmaken. De midden onderstellen dienen altijd nog in elkaar te worden gezet.

Liever de tafel laten monteren? Onze koerier kan ook monteren tegen een kleine meerprijs.

Bezorgen of afhalen

Bestellingen vanaf €750,- komen wij gratis bij je thuis bezorgen. Daaronder zijn de bezorgkosten €75,- welke je betaald aan de koerier op het moment van bezorgen.

Ga voor meer informatie naar www.boomstam-tafels.com

https://www.boomstam-tafels.com/tafels/