Mooij Wonen
Image default
Woonkamer

Creëer Ruimte en stabiliteit met onze stijlvolle stalen middenpoten.

Ben jij op zoek naar een nieuwe tafelpoot om jouw tafel weer een upgrade te geven? Ontdek onze collectie stalen middenpoten, verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Een middenpoot is niet alleen een praktische oplossing voor je tafel maar geeft je tafel ook een unieke en prachtige uitstraling. Door de middenpoot lijkt het of de tafel zweeft waardoor dit een ruimtelijk gevoel geeft aan de ruimte.

Met een middenpoot maak je volledig gebruik van jouw tafel. Door een stabiele basis in het midden van de tafel te hebben blijft er zo veel mogelijk ruimte over om je stoelen om de tafel te plaatsen.

 

Heb jij een tafel met een bankje? Dan raden wij om gebruikt te maken van een onderstel in het midden van de tafel. Wanneer je namelijk gebruik maakt van poten op de kopse kanten is het moeilijk tot niet mogelijk om op de bank te gaan zitten. Door het plaatsen van een middenpoot, schuif je makkelijk en snel op de eetkamerbank en heeft niemand last van de tafelpoot.

 

Afwerking van de tafelpoten

 

Onze tafelpoten zijn voorzien van een poedercoating. De sterke coating beschermd niet alleen de tafelpoot, maar geeft de poot ook een mooie en moderne uitstraling. De tafelpoten zijn verkrijgbaar in het zwart of in het wit. De poten zijn voorzien van één laag poedercoating, hierdoor zijn de poten ook buiten te gebruiken, maar wij geven geen garantie op roestvorming.

 

Hoe monteer ik de middenpoot?

 

Onze middenpoten zijn makkelijk en snel te monteren. De meeste poten bestaan uit meerdere delen en zijn daardoor demontabel. Door de handige constructie zet u de poten met gemak in elkaar. Voor elke tafelpoot is er een andere slimme manier om ze te bevestigen. Kijk voor de montagehandleiding op onze website.

 

Verzending

 

Doordat de demontabele constructie zijn de middenpoten makkelijk te vervoeren en te verzenden. In de meeste gevallen verzenden wij de poten met DPD in stevige kartonnen dozen. De hele zware poten, zoals de zware V poot, Harp poot en Twisted V poot verzenden wij op een pallet. Zo komen ze altijd veilig aan.

https://www.industriele-tafels.com/middenpoten/