Mooij Wonen
Image default
Woning en Tuin

Tuinmeubel Trends in 2023

De tuinmeubel trends van 2023 zijn beter dan ooit. Terwijl sommige ontwerpen hun klassieke aantrekkingskracht behouden, zien we nieuwe stijlen en technologieën die hun intrede doen. Hieronder bespreken we de beste tuinmeubel trends van 2023. 

 

Comfortabele meubelstukken

 

Grote comfortabele meubelstukken hebben de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan goedkope loungesets. Deze stijl combineert duurzaamheid met luxe en biedt een uitstekend comfort. Je ziet deze meubelstukken in veel verschillende stijlen, waaronder klassiek, modern, industrieel en zelfs zweeds design. 

 

Slimme tuinmeubelen

 

Slimme tuinmeubelen zullen ook in 2023 een grote trend blijven. Dit betekent dat tuinmeubelen nu worden uitgerust met technologie, waardoor je meubels kunt aansturen met je smartphone, tablet of stem. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor slimme tuinstoelen die je kunt verstellen naar je eigen voorkeuren.

 

Kunststof tuinmeubelen

 

Kunststof tuinmeubelen zijn een geweldig alternatief voor houten meubelen. Ze zijn licht van gewicht, duurzaam en eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Je ziet deze meubelen steeds vaker in tuinen, of het nu gaat om zitbanken of tafels. 

 

Hangende tuinmeubelen

 

Hangende tuinmeubelen zijn een andere grote trend in 2023. Hangende ligstoelen en hangmatten zijn een eenvoudige manier om je tuin of terras op te fleuren. Ze zijn gemaakt van stevige materialen en bieden een schaduwrijk plekje in de tuin.

 

Verlichting

 

Verlichting is een belangrijk onderdeel van elke tuin. Verlichting kan de sfeer en het uiterlijk van een tuin veranderen. In 2023 zien we veel tuinmeubelen met LED-verlichting, wat zorgt voor een zacht licht en een rustige sfeer. 

 

Conclusie

 

De tuinmeubelen trends van 2023 zijn beter dan ooit. Er zijn veel stijlen en technologieën die hun intrede doen, waaronder comfortabele meubelstukken, slimme tuinmeubelen, kunststof tuinmeubelen, hangende tuinmeubelen en verlichting. Op zoek naar goedkope meubelen? Zoek dan goed rond. Met deze trends kun je jouw tuin een opvallend nieuwe look geven.