Mooij Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Schaftunit kopen voor op de bouw

Schaftunit kopen voor op de bouw

Bent u een aannemer of iemand die op een bouwterrein werkt? Dan is deze blog speciaal voor u gemaakt. Deze blog gaat namelijk over een fenomenale trend op deze markt en dan vooral over iets wat uw leven en het leven van uw medewerkers beter gaat maken. Wij van Snelbouwkantoor zijn namelijk bezig met een nieuw product op de markt te zetten. Nu hoor ik u denken wat is dit voor een product en hoe kan dit mijn leven beter maken. Ik zal het niet langer geheim houden, wij hebben een nieuw soort schaftunit te koop.

De voordelen van een schaftunit kopen

Wat zijn dan de voordelen van de schaftunit van Snelbouwkantoor ten opzichte van een normale schaftunit. Dat zal ik haarfijn voor u uitlichten. Ten eerste zijn de schaftunits te koop bij Snelbouwkantoor volledige geïsoleerd wat ervoor zorgt dat tijdens de wintermaanden van een bouwproject uzelf en uw medewerkers er warm bij zitten terwijl ze genieten van een welverdiend bakje koffie. Daarnaast is het gebruik van de schaftunit van Snelbouwkantoor zeer flexibel, dit is te danken aan een aantal grote voordelen van deze schaftunit.

Ten eerste is de schaftunit volledig demontabel, hij wordt ook in een bouwpakket geleverd die gemakkelijk verplaatst kan worden met bijvoorbeeld een heftruck of met een hijskraan. Ideaal voor op een bouwterrein, want de schaftunit kan ook geplaatst worden op een gebouw of op een bepaalde verdieping. Zo hoeven u medewerkers niet met de lift naar beneden als zij toe zijn aan de lunch of zin hebben in koffie. Verder is de schafunit te koop bij Snelbouwkantoor doordat deze in een bouwpakket geleverd wordt helemaal in te delen naar uw wensen. Dit is mogelijk omdat u de verschillende panelen waarmee het pakket geleverd wordt zelf in kunt delen. Een ander voordeel hieraan is dat hij overal geplaatst kan worden, zelfs in het kleinste hoekje van een bouwterrein. 

Een schaftunit voor ieder bouwproject

Een schaftunit kopen is niet iets wat u iedere dag doet, het is namelijk de bedoeling dat deze een tijdje meegaan en weer op ieder project gebruikt kunnen worden. Daarom kunt u de schaftunit helemaal naar wens samenstellen, hier zijn een aantal dingen in mogelijk. U kunt een schaftunit kopen in een kleur naar wens, hier zijn veel verschillende RAL kleuren in mogelijk. Zo kunt u een schaftunit kopen in bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren. Daarnaast zijn er ook verschillende afmetingen mogelijk zodat u altijd de schaftunit heeft die u nodig heeft. De standaard afmetingen schaftunit zijn momenteel 2×2, 3×2, 4×2 en 6×2 en de standaard kleuren zijn groen, zwart en antraciet. Verder is het ook nog eens mogelijk om deze schaftunits aan elkaar te koppelen, hier zijn speciale koppelstukken voor. Helaas kan de unit dan niet meer gemakkelijk verplaatst worden, maar u heeft wel de vrijheid om een grote schaftunit te creëren waar een hoop hongerige bouwvakkers in kunnen zitten en genieten van een bakje koffie of van een lekker lunch.

Waarom een schaftunit kopen bij Snelbouwkantoor?

Wij van Snelbouwkantoor hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van opslag en kantoorruimte. Wij hebben onze producten helemaal naar de markt gevormd zodat wij aan zo veel mogelijk behoeftes kunnen voldoen. Daarnaast hebben wij een gespecialiseerd bouwteam die de kantoren voor u in elkaar kan zetten voordat ze bij u afgeleverd worden. Ook hebben wij het transport in eigen beheer, dit zorgt ervoor dat u nooit te maken heeft met een externe partij anders dan de onze. Als laatste, maar misschien het belangrijkste punt hebben wij de laagste prijs garantie van Nederland. Kortom vraag een offerte bij ons aan voor een schaftunit.

 

https://www.snelbouwkantoor.nl/schaftunit/