Mooij Wonen
Image default
Bouwen en verbouwen

Poorten en hekken op maat bestellen

Ben je op zoek naar poorten en hekken die perfect op maat worden gemaakt? Bezoek dan de website van Hekkenpoorten.nl. Deze webshop is uniek doordat alles tot op de millimeter nauwkeurig wordt gemaakt. Dit in tegenstelling tot vrijwel alle andere webshops waar je hekwerken kunt bestellen. In die gevallen sturen ze vaak een zaagje mee, zodat je zelf alles op maat kunt zagen. Zeer onpraktisch eigenlijk! Hekkenpoorten.nl zag kansen en speelde hierop in. Je geeft gewoon de precieze maten door en de professionals gaan aan de slag met het realiseren van deze poorten en hekken.

Gebruik de bestelhulp

Door de handige bestelhulp heb jij je poorten en hekken binnen een mum van tijd besteld.

  1. Allereerst kies je de producten die je graag wilt hebben, zoals hekwerken, enkele of dubbele poorten, of schuttingen. Hierin heb je diverse mogelijkheden wat betreft materiaal en uiterlijkheden.
  2. Daarna vul je hoogte en breedte in per centimeter. Zo weet je zeker dat alles perfect past.
  3. Kies je favoriete kleur. Ja, je mag dus écht kiezen voor paars als je dat wilt. Alle RAL-kleuren zijn namelijk mogelijk!
  4. Dan krijg je de optie voor de begin- en eindaansluiting. Komt het hek tegen de muur of moet het met behulp van een paal in de grond geplaatst worden?
  5. Als laatste stap plaats je je producten in de winkelwagen en rond je de bestelling veilig af. Je poorten en hekken zullen binnen 6 à 10 weken in huis zijn!

Stel gerust je vragen

Heb je vragen of opmerkingen? Het team van Hekkenpoorten.nl staat elke werkdag voor je klaar. Je bereikt hen per chat via de website, telefonisch of per e-mail. Bekijk ook zeker eens de website om te ontdekken of het antwoord op je vraag daar al staat. Mocht dit niet het geval zijn, vind je de contactmogelijkheden onderaan de webpagina.