Mooij Wonen
Image default
Energie en verwarming

Over boilers.nl

Over boilers.nl

www.boilers.nl is een webshop met elektrisch aangedreven apparaten, het hoofdproduct is niet verassend: boilers. Ofschoon de webshop gericht is op elektrische boilers, zijn er natuurlijk ook aanverwante elektrische producten te vinden. Al deze producten zijn te koop voor consumenten, maar zeer zeker ook installateurs, speciaalzaken en andere geïnteresseerden kunnen hier terecht.

Er kunnen zeer scherpe prijzen geboden worden omdat er groot ingekocht wordt. De merken die zij voeren zijn oa: Wesen, Nofer/Aparici, Lemet, Wijas, DAT en Elterm.

 

Wat doen ze?

boilers.nl is een webshop. Maar er is tevens een fysieke showroom een groot magazijn en een werkplaats. Ze zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo en bestaan ruim 10 jaar.

Begonnen als kleine webshop, maar inmiddels zijn er meerdere websites in beheer, veel productinformatie over elektrische apparaten en gerelateerde producten voor consumenten maar ook de (klein-) zakelijke markt.

De producten worden gemaakt met uitsluitend hoogwaardige materialen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd en zijn de producten  duurzaam.

Door de lange samenwerking met de producenten is het mogelijk producten te blijven verbeteren. Neem de nieuwste isolatietechnieken bij elektrische boilers waardoor er maximaal bespaard kan worden op het energieverbruik.

De mensen achter boilers.nl

Inmiddels hebben ze met verschillende webwinkels opgezet en dit doen zij nog steeds met zeer veel plezier. Dit geldt zeker ook voor de core website; boilers.nl

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze markt en kunnen dus uit eigen ervaring tips en adviezen geven. Geen situatie is gelijk, dus is het wel fijn als je samen kunt afstemmen wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Advies op maat

Hoezeer boilers.nl er ook van overtuigd is dat de productinformatie overzichtelijk en helder gegeven wordt, blijft het voor de consument soms toch wat lastig de juiste boiler of doorstromer te kiezen.

De gemotiveerde specialisten bij boilers.nl staan je graag bij en helpen je met liefde bij het selecteren van het juiste toestel. Of het nu gaat gaat om vervanging van je boiler of geiser, een compleet nieuwe situatie of een prijsaanvraag voor een groot project, ze staan voor je klaar!

Op werkdagen kun je ze telefonisch bereiken op: 072 – 369 0067. Je kunt je vraag of opmerking natuurlijk ook 24/7 mailen naar info@elektrischeboiler.eu.

https://boilers.nl/