Mooij Wonen
Image default
Bedtextiel

Molton matrasbeschermers

Verschillende soorten Molton matrasbeschermers

De term matrasbeschermer wordt gebruikt als synoniem voor alle soorten matrasbeschermers. Denk hierbij aan matras- of lattenbodems, onderbedden, waterdichte hoeslakens en matrashoezen.

Hier is een kort overzicht van de verschillende soorten matrasbeschermers of molton hoeslakens:

Matrasonderleggers worden bovenop een matras geplaatst ter bescherming tegen besmetting van bovenaf. Als u ook een topper gebruikt, plaatst u de overlay op het oppervlak.

Lattenbodems komen tussen de onderkant van de matras en de lattenbodem. Ze beschermen uw matras tegen slijtage en stof.

Door hun hogere dessins verbeteren lage bedden uw slaapcomfort en worden ze warm met materialen als katoen, scheerwol of lamsleer.

Toppers verhogen ook uw ligcomfort en ondersteunen tegelijkertijd uw bewegingsapparaat. De meeste hebben een kern van visco-elastisch schuim of gel, die zich perfect aanpast aan uw lichaamscontour en na gebruik terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm. Hun afneembare katoenen hoezen overtuigen door hun onderhoudsvriendelijke en huidvriendelijke eigenschappen.

Matrashoezen kunnen volledig over matrassen worden getrokken. Vooral mensen met een huisstofallergie hebben baat bij hun wasbestendige mijtbescherming. Kies je voor een model met Actigard apparatuur, dan werkt het tegen mijten, schimmels en bacteriën.

Matrashoeslakens in waterdichte uitvoering doen hun werk dankzij de uitrusting met speciale membranen. Ze scoren met softtops van ademend en absorberend katoenflanel en waterdichte onderkanten met een polyethyleen/polypropyleen coating.

Incontinentieverbanden beschermen matrassen in de vorm van verschillende materialen mengsels. Kussens met een interne vochtbarrière, een bovenmateriaal van katoen en een onderkant van een gemengde stof combineren comfort met betrouwbare vochtbescherming.

Hoeslaken, matrasbeschermers, dekbedovertrek, molton kussensloop en kussenslopen zorgen voor een langere levensduur van uw matras, dekbed en hoofdkussen.https://www.weidswonenenslapen.nl