Mooij Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Kies voor een stevig vliegengordijn voor je deur van deze specialist in vliegenwering

Zoek je naar een stevig vliegengordijn voor je deur om insecten buiten te houden? Dan moet je bij Torresol, een specialist in vliegenwering, zijn. Al sinds 1990 is deze aanbieder actief als fabrikant, groothandel en distributeur van vliegengordijnen van topkwaliteit. De gordijnen worden op Nederlandse bodem geproduceerd en kant-en-klaar bij jou thuis geleverd. Zo zorg je er in een mum van tijd voor dat muggen, vliegen en wespen buiten blijven. Het is ook mogelijk om jouw gewenste exemplaar uit te kiezen bij een van de verkooppunten in jouw buurt. Ontdek de mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van de vliegengordijnen van deze specialist?

Als je een vliegengordijn voor je deur bij Torresol bestelt, dan ervaar je allerlei voordelen. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen, zoals kunststof en aluminium, en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor lamellen of gordijnen in een standaard of luxe uitvoering. Wil je er zeker van zijn dat insecten geen kans hebben om toch binnen te komen wanneer je bijvoorbeeld per ongeluk de deur open laat staan? Kies dan voor een hoogwaardig magneetgordijn. Dit is voorzien van twintig magneten, waardoor het automatisch sluit wanneer je je huis in- of uitloopt. Elk van de gordijnen is eenvoudig in elkaar te zetten met het bijgeleverde materiaal. Daarnaast profiteer je van:

  • de beste prijzen en exemplaren in alle afmetingen;
  • professioneel advies over de mogelijkheden;
  • hoogwaardig polyestermateriaal, dat zeer stevig is én licht door laat;
  • vochtbestendige gordijnen, waardoor je het gordijn aan de binnen- of buitenkant van je woning plaatst.

Bekijk het complete assortiment online of vind een verkooppunt in de buurt

Op de website van Torresol vind je het complete aanbod aan vliegenwering voor jouw woning. Met de store locator zoek je bovendien eenvoudig naar een verkooppunt in jouw buurt waar je een vliegengordijn voor je deur kunt kopen. Heb je hulp nodig bij je aankoop? Neem dan contact op met de klantenservice via de contactgegevens op de website!

https://www.torresol.nl/