Mooij Wonen
Image default
Woning en Tuin

Duurzame balkon hekwerken

Als u op zoek bent naar een manier om uw terras op te knappen, overweeg dan de installatie van een duurzame balkon hekwerk. Traliewerk kan een geweldige manier zijn om karakter en stijl aan uw terras toe te voegen, terwijl het ook veiligheid biedt. Hier zijn vijf redenen waarom u zou moeten kiezen voor leuningen boven houten palen:

  1. Leuningen kunnen veel langer meegaan dan houten palen. Houten palen kunnen na verloop van tijd gaan rotten en gevaarlijk worden, terwijl balustrades met de juiste zorg meestal vele jaren meegaan.
  2. Leuningen zijn veiliger dan houten palen. Houten palen kunnen wiebelen en vallen, wat een gevaar vormt voor iedereen die eronder staat. Leuningen zijn ook veiliger omdat ze niet gemakkelijk bezwijken onder hun eigen gewicht.
  3. Leuningen zijn gemakkelijker te onderhouden dan houten palen. Houten palen vergen veel onderhoud – water geven, bemesten en snoeien – wat vaak tijdrovend en moeilijk is. Traliewerk daarentegen hoeft maar één keer per jaar of wanneer nodig met een tuinslang te worden schoongemaakt.
  4. Leuningen zien er beter uit dan houten palen. Veel mensen verkiezen balustrades boven houten palen omdat ze er mooier uitzien en meer in overeenstemming zijn met de huidige architecturale trends.

Kabel railing

Een kabelhekwerk is een mooie oplossing om uw privacy te bewaren op uw terras of in uw tuin. Het gebruik van kabelreling kunt u de aanwezigheid van CCTV-camera’s of andere instellingen die het mogelijk maken het bekijken van uw terras of tuin te negeren. Leuningwerk is eenvoudig te maken en is daarom geschikt voor iedereen.

Glas

Glazen reling is een populaire keuze voor reling van terrassen vanwege de duurzaamheid. Glazen balustrades zijn ook een goede keuze voor buitenruimtes die blootgesteld worden aan de zon. Het grootste nadeel van glazen balustrades is dat ze moeilijk schoon te maken zijn. Met een beetje zorg kan een glazen reling echter jarenlang meegaan. Hier volgen enkele tips om glazen balustrades op hun best te houden:

  • Was het met een tuinslang op een zacht programma
  • Vermijd direct zonlicht en hitte
  • Als het vuil begint te worden, gebruik dan een glasreiniger die speciaal voor balustrades is ontworpen
  • Droog het na het schoonmaken af met een doek

Composiet

Deuren en balkons met composietstructuren zijn een uitstekende manier om uw huis te verfraaien. Met behulp van composieten kunt u eenvoudig een nieuwe uitstekende indruk maken op uw bezoekers.  Composietmaterialen zijn zeer duurzaam, daarom is het belangrijk dat u ze goed beschermt tegen vervuiling. Ook kunt u composietmaterialen gebruiken om delen van uw huis of tuin te onderhouden. Composietmaterialen hebben een lange levensduur, waardoor ze zeer geschikt zijn als decoratiemateriaal.

https://verstijlenhekwerken.nl/