Mooij Wonen
Image default
Woontrends

Dit is waarom je een geluidscabine in huis wilt hebben

Werken vanuit huis kan geweldig zijn, mits je een fijne plek hebt om te werken. En kinderen in huis zijn leuk, maar ze brengen vaak ook veel geluid met zich mee. En wat denk je van luidruchtige buren of kinderen in de straat? Daarvoor is gelukkig een oplossing, want Esmono Sound maakt geluidscabines die hier perfect geschikt voor zijn.

Geluidscabine op maat

Of het nu de kinderen zijn die rondrennen, buren die klussen of gewoon het constante lawaai van het dagelijkse leven, afleiding ligt altijd op de loer. Soms is die afleiding prima, maar als je je ergens op moet concentreren kan het behoorlijk lastig zijn. Voor al die situaties biedt een geluidscabine uitkomst. Hiermee zorg je ervoor dat het omgevingsgeluid van buiten gefilterd wordt en het helpt je te focussen op je werk, studie of hobby.

Thuiswerken als een pro

Met de PRO geluidsstudio kun je echt als een pro thuiswerken. Stel je voor dat je alle hectiek van buitenaf even helemaal kunt afsluiten, terwijl je de deur van jouw geluidsstudio achter je dichttrekt. Je zit voor een moment even helemaal in je eigen bubbel en je kunt je ongestoord terugtrekken in je thuiskantoor. Ideaal! En je kunt er zo lang blijven zitten als je wilt, want na het werken kun je de geluidsstudio ook gebruiken om te bellen, gamen, schaken, muziek maken of schilderen. The floor (en geluidscabine) is yours!

Geef jezelf rust met een geluidscabine

Dus waar wacht je nog op? Investeer in jouw productiviteit en welzijn met een geluidscabine. Geef jezelf de rustige ruimte die je verdient en geniet van de voordelen die het met zich meebrengt.

 

https://esmono.nl/